середу, 30 квітня 2014 р.

Модуль 4

Модуль 4.
Ознайомилась з різними видами оцінювання. Оцінювання стає інструментом для вдосконалення та зростання, радше ніж тестування інтелектуальних здібностей та знань щодо засвоєних фактів. Завдяки оцінюваннюможна більше дізнаютися про потреби своїх учнів і можноь коригувати процес викладання з метою покращення досягнень учнів.  

Упродовж навчання за методом проектів вчителі постійно і систематично за допомогою засобів оцінювання збирають інформацію про те, як просувається навчання учнів та наскільки успішно вони навчаються. Вони слухають дискусії, які ведуть учні у малих групах, спостерігають за учнями, які працюють над запланованими вправами та за тим, як учні самі планують свої навчальні завдання, а також спостерігають за тим, як учні ставлять запитання під час роботи. Таке постійне оцінювання, яке починається з попереднього оцінювання знань та вмінь учнів на початку роботи в проектах і продовжується впродовж всього виконання учнями проектів називається формуючим оцінюванням
 Підсумкове оцінювання  може  допомогти отримати важливу інформацію щодо всього процесу навчання, яка потрібна для аналізу організації та проведення навчання. Вчителі можуть знайти слабкі місця  викладанні курсу, над якими необхідно попрацювати більш ґрунтовно протягом майбутніх навчальних тем та вже з майбутніми учнями. Учні можуть визначити свої проблемні місця та поставити цілі щодо свого подальшого навчання
Створила вчительську презентацію, в якій визначила мету, задачі, ключові питання проекту. Визначилась з схемою оцінювання, яка буде застосована до оцінювання роботи дітей над проектом.

понеділок, 14 квітня 2014 р.

модуль 3

Визначилась з темою проекту, обговорила з колегами цілі та задачі навчального проекту, створила буклет, присвячений проекту, опрацювала державні стандарти з історії.

середу, 9 квітня 2014 р.

Модуль 2

Модуль2
ОПРАЦЮВАЛА ДРУГИЙ МОДУЛЬ.
Визначилась з темою проекту.Почала добирати матеріали. Долучила учнів до підбору матеріалів для проекту.

Модуль1

Прочитала книгу - 1 та 2 модулі.
Пройшла 1-й модуль. Визначила задачі курсу.
Зареєструвалась на Googl
Створила свій блог